El Restaurant

La nostra oferta gastronòmica

carta-8
carta-2
carta1
carta5
carta-7
carta-6
carta-3

Mostra dels nostres plats

Amb la Marina entre peroles i fogons el ventall gastronòmic és abrumador. Des d’un complet, ràpid i econòmic menú diari, fins a exquisideses innovadores elaborades amb matèria prima autòctona, passant per una carta de temporada que farà llepar els dits de més d’un.

Per a sopars d’empresa, grupals o de degustació contacteu-nos i us dissenyarem menus a mida que proporcionaran un deliciós toc personalitzat a la vostra vetllada.

does phenq work sportzfuel

Altres serveis del restaurant

comiat-de-solters-3

També preparem dinars i sopars privats, i organitzem festes temàtiques al nostre menjador.

Per a exposicions, xerrades, aniversaris o comiats de solters, també disposem d’una sala privada amb capacitat per a trenta comensals.

Informa’t

.

Menú diari amb menjar vegetarià, per a celíacs i per nens.

singluten

El nostre menú diari inclou sempre algun plat per a vegetarians, i a més a més us oferim la possibilitat de modificar-lo i adaptar-lo també per a vegans.

Per a persones celíaques tenim a la nostra carta plats per a ells, i també us oferim la possibilitat que sota comanda us elaborem un plat especial.

A la carta del Buenos tenim plats pensats per als nens com ara les croquetes de pernil i els canelons casolans, o també el pit de pollastre arrebossat amb patates.

.

NOTA: Tanquem diumenges a la nit i també nit de Nadal, dia de Nadal i Sant Esteve.